Infografies sobre violències masclistes i persones joves

Client: Sida Studi

Data del projecte: 2023-2024

Categoria: disseny gràfic, maquetació

Què ens diuen les dades sobre com viuen les violències masclistes les persones joves?

Encara que no comptem amb dades sistemàtiques i específiques sobre violències masclistes en l’etapa adolescent, podem trobar alguns indicadors en diferents enquestes i institucions generadores de dades, que ens ajuden a entendre el marc en el qual es donen les violències masclistes que afecten a les persones joves. Ens acostem a aquesta problemàtica estructural, posant el focus en les desigualtats de gènere en diferents àmbits.

En aquest apartat presentem algunes dades provinents de diverses fonts i de contextos territorials tan diferents com la ciutat de Barcelona, Catalunya o l’Estat espanyol. L’objectiu és visualitzar com viuen les violències masclistes les persones joves.

 

Aquesta pàgina web utilitza galetes. Si continues navegant estàs acceptant la política de galetes.    Veure política de galetes
Privacidad