El monstre que es va menjar la foscor

Joyce Dunbar i Jimmy Liao  

Barbara Fiore Editora (2019)

————

En aquest llibre infantil il·lustrat, en Lorenzo no pot dormir. No li agrada la foscor que hi ha sota el llit. Pensa que podria haver-hi un monstre amagat… I té raó! Hi ha un monstre diminut que està ben afamat. El monstre es posa a rosegar una sabatilla i un cotxe de joguina, però no en té prou, fins que tasta la foscor que hi ha dins d’una caixa… Deliciosa! El monstre xucla tota la foscor que troba, fins que ja no queda foscor a la Terra. Només llum, una llum enlluernadora i implacable. El petit monstre anhela omplir un buit en el seu interior, fins que descobreix que l’únic que li fa sentir-se millor és estar als braços d’un infant.

 

Correcció en català.

Aquesta pàgina web utilitza galetes. Si continues navegant estàs acceptant la política de galetes.    Veure política de galetes
Privacidad